Donna-Donny Truyens gehuldigd op Groot BK

Inge Doens   ‐  Zondag 8 mei 2016   ‐   Tweet

#GrootBK

Donna-Donny Truyens (foto: Els De Nil)

Donna-Donny Truyens, lid van gymclub Blauwput Omnisport, besliste in februari een punt te zetten achter zijn actieve turncarrière. Op het Groot BK op 7 mei in Gent werd hij in de bloemetjes gezet voor zijn schitterende prestaties en bijdrage aan de gymsport!

Donna-Donny specialiseerde zich na zijn jeugdopleiding op het toestel 'paard met bogen' en kon hiermee internationale successen boeken. Meer dan 10 jaar wist hij zich op EK's, WK's en World Cup-wedstrijden in de top van het klassement te plaatsen. Zijn beste resultaat haalde hij op het WK 2010 in Amsterdam waar hij 7de eindigde in de toestelfinale.

Donna-Donny trainde in het Topsportcentrum in Gent en was de eerste Belgische turner die met zijn prestaties het mannenturnen in eigen land in de publieke belangstelling bracht.

Op het Groot BK in Gent, in aanwezigheid van de ex-collega's topsporters, werd Donna-Donny voor zijn prestaties en zijn bijdrage tot de gymsport in de bloemetjes gezet.

De gymcommunity is deze uitzonderlijke gymnast enorm dankbaar en wenst hem alle succes toe in zijn volgende uitdagingen!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen