Een echt model! Laura Waem op de catwalk!

  ‐  Vrijdag 11 mrt 2016   ‐   Tweet

#GoBELGYMKledij Team Belgium Olympische Spelen voorgesteld aan de pers

Laura Waem (Sportiva Sint-Gillis-Waas) nam deel aan het modedefilé waarin o.a. de officiële outfit voor de atleten (van de hand van Terre Bleue, Ambiorix, Skechers, Jako en Samsonite) voorgesteld werden aan de pers en genodigden.

Na de ‘Golf to Rio’ en de ‘Run to Rio’ volgde het evenement ‘on the Road to Rio’. De ‘Catwalk to Rio’ ging door op donderdag 10 maart 2016 in de gebouwen van Tour & Taxis. Tijdens deze Catwalk to Rio stelden de Belgische atleten zelf de officiële uitrusting van “Team Belgium” voor de Olympische Spelen in Rio voor. Het beloofde veel meer dan een modeshow alleen te worden: Catwalk to Rio stond voor een origineel spektakeldiner waarin mode, grafische kunsten, muziek en sport op een bijzondere manier met elkaar gecombineerd worden.

Samen met andere topsporters en tal van Belgische persoonlijkheden kon men genieten van een topevent ‘Made in Belgium’. Aanwezigen konden het menu samengesteld door sterrenchef Yves Mattagne bekoren. De show zelf was met artistieke leiding in de bekwame handen van Dragone. De muzikale toets werd door niemand minder dan Netsky, meervoudig laureaat van de Music Industry Awards (MIA’s), gegeven. En om het rijtje in schoonheid af te sluiten: het grafisch universum was geïnspireerd op de creaties van Mr. Mong, de rijzende ster van de Belgische street art.

Onwaarschijnlijk een hele leuke ervaring voor Laura Waem!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen