EK Bern: vanavond is het de beurt aan onze senioren!

  ‐  Donderdag 2 jun 2016   ‐   Tweet

#ECBern2016

Team BELGYM meisjes
Team BELGYM meisjes


Kwalificatiewedstrijd seniorenmeisjes live te volgen om 17.30 uur

Op het Europees Kampioenschap Toestelturnen in Bern (1 tot 5 juni) is het vanavond om 17.30 uur de beurt aan onze seniorenmeisjes. Het Belgische team op dit EK bestaat uit Julie Meyers (TK Sta Paraat-P.H.H. Hasselt vzw), Cindy Vandenhole (Vaste Vuist Lauwe), Nina Dewael (TK Sta Paraat-P.H.H. Hasselt vzw) en Gaelle Mys (OTV Nazareth). Onze gymnasten starten hun wedstrijd aan balk.

Op het EK in Bern, dat plaatsvindt van 1 tot 5 juni, treden vandaag (2 juni) onze seniorenmeisjes aan. Julie zal als enige turnster allround turnen, Nina zien we aan het werk op brug en balk. Gaelle zal turnen aan sprong, balk en grond en Cindy neemt sprong, brug en grond voor haar rekening.

Voor ons meisjesteam wordt dit EK vooral gezien als een voorbereiding richting de Olympische Spelen, ze hebben dus geen specifieke ambities en hopen een ontspannen wedstrijd te kunnen turnen. Voor Nina Derwael is dit een eerste test op een groot tornooi na de blessure aan haar hand.

Heel veel succes gewenst aan onze senioren!

Je kan de live verslaggeving van de wedstrijd volgen op de Gymfed-app. GRATIS te downloaden via de App Store of Google Play! Er is ook een live stream beschikbaar via de Facebook van de Europese gymnastiekfederatie.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen