EK TRA-DMT-TU: Teamfinale voor het juniorenteam tumbling

  ‐  Vrijdag 13 april 2018   ‐   Tweet

#wearetumbling#wearetrampoline

juniores Tumbling team: Anna Buyens, Louise Van Regenmortel, Hannelore Tuyteleers en Jill Stegen

Dag 2 van het Europees kampioenschap begon opnieuw met kwalificaties voor de juniores en seniores. Daarna was het uitkijken naar de Teamfinale Tumbling van de juniores.

Alle ogen waren gericht op het juniores Tumbling team: Anna Buyens (Gympuls Essen), Louise Van Regenmortel (Turnkring Altis Hulshout), Hannelore Tuyteleers (Gymflex) en Jill Stegen (Turnkring Bilzen) haalden alles uit de kast op de Tumbling baan. Ze behaalden respectievelijk een score van 62.100, 61.300, 60.700 en 60.500. Deze sterke wedstrijd met 4 mooie bloklandingen levert hen een plaats op in de teamfinale later op de avond en bezorgt Anna een individuele finale op zondag.

Senior Loïc Lenoir (WIK Oostende - Trampoline) sprong tijdens de kwalificaties Trampoline individueel een goede 1ste reeks. Tijdens de 2e reeks ging het helaas mis. Jammer genoeg zien we Loïc niet terug in de halve finale.

Hierna was het opnieuw de beurt aan de juniores tijdens de kwalificaties DMT en Tumbling. Lore Bosmans (Turnkring Altis Hulshout) en Jelle Massart (Aktiva Berendrecht) kwamen in actie op de Dubbele Minitrampoline. De enige mannelijke Belgische tumbler is Noah Houbrechts (Creativa Schelle).

Lore en Noah turnden een mooie eerste reeks, maar ook bij hen ging het spijtig genoeg mis tijdens de 2e reeks. Jelle behaalde een score van 57.800.

Morgen staan, naast kwalificaties Trampoline synchroon, de halve finales op het programma:

Zaterdag 14/4 (Belgische tijd)

  • 10.00 - 14.10 uur: Kwalificaties Trampoline synchroon - juniores
  • 16.40 - 19.20 uur: Halve finales Trampoline individueel - juniores en seniores


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen