EK Turnen I Brons voor Sien Ghekiere bij de juniores

Delphine Gosseye   ‐  Zondag 5 mei 2024   ‐   Tweet

#wearegym

4 toestelfinales juniores

Dag 5 op het EK Turnen in Rimini, op het programma staan de toestelfinales bij de juniores en de teamfinale bij de seniores. Voor België komen 3 juniores in actie tijdens de toestelfinales. Sien Ghekiere (De Gympies Keerbergen) pakt het brons aan de Damesbrug.

Toestelfinale Damesbrug - Sien Ghekiere

Sien Ghekiere (De Gympies Keerbergen) komt voor België in actie aan de Damesbrug. Met een mooie oefening verbetert ze haar score uit de kwalificaties en is ze goed voor 12,733 punten. Hiermee neemt ze gedeeld met de Franse Lola Chassat het brons in ontvangst.

  Toestelfinale Balk - Louise Dupont en Liese Vieuxtemps

  Aan de balk zien we twee Belgische meisjes in actie, Liese Vieuxtemps (Turnkring De Kerels Waasmunster) en Louise Dupont (Hémérocallis). Beide meisjes turnen een stabiele balkoefening, maar door enkele wiebels liggen hun scores iets lager dan in de kwalificaties. Een mooie 5de en 4de plaats.

  • Louise Dupont - Balk 12.166 punten - 4de plaats
  • Liese Vieuxtemps - 11,900 punten - 5de plaats  Toestelfinale Grond - Liese Vieuxtemps

  Liese Vieuxtemps (Turnkring De Kerels Waasmunster) mag het EK voor de Belgische ploeg afsluiten. Met een mooie grondoefening krijgt ze een score van 12,500 punten, goed voor de 5de plaats. Knap werk Liese!

  Reacties op dit bericht

  Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen