GoBELGYM! Belgische gymnasten maken zich klaar voor Rio 2016!

Lynn Langeraert   ‐  Dinsdag 26 jan 2016   ‐   Tweet

#GOBELGYMMet de steun van


Agiva.png

PERSUITNODIGING - donderdag 28/01/2016 - Gent

Tien gymnasten zetten momenteel alles op alles om een unicum waar te maken in onze nationale turngeschiedenis: zich als TEAM plaatsen voor de Olympische Spelen in Rio.

Nu we ons geplaatst hebben voor het testevent (april 2016) en kans maken om één van de laatste vier teamtickets voor de Spelen te veroveren, turnen we ons een weg naar Rio onder het motto “Go BELGYM”.

Gaelle Mys, Julie Croket en Laura Waem mogen zich, na verschillende EK’s en WK’s en de OS van Peking en Londen, echte “anciens” binnen de Belgische gymnastiek noemen. Het is dan ook met veel plezier dat deze meisjes hun teamgenoten persoonlijk voorstellen aan de pers.

Bovendien willen we van de gelegenheid ook gebruik maken om de aftrap te geven van de "Go BELGYM- campagne”, waarmee we zowel de gymcommunity als het brede publiek willen bereiken en activeren om de prestaties van onze meisjes aan te moedigen en te volgen! We laten de meisjes zélf aan het woord en gunnen jullie een blik achter de schermen in het Topsportcentrum Gent, de thuisbasis van onze Belgische gymnasten.

Gymnastiekfederatie Vlaanderen, de gymnasten en coaches kijken er naar uit jullie bij een hapje en een drankje te ontmoeten op de persconferentie van donderdag 28/01/2016 in de trainingshal.

Tot dan!
Team BELGYM


Gelieve jullie aanwezigheid te bevestigen aan lynnlangeraert@gymfed.be.


Datum

Donderdag 28 januari 2016

Locatie

Topsporthal Gent (Trampolinehal) - Ingang via Blosocentrum
Zuiderlaan 14
9000 Gent

Uur 12.30 uur