Gymfed zet maximaal in op innovatie

  ‐  Maandag 16 sep 2019   ‐   Tweet

Gymfed focust op maximale clubondersteuning

Met de start van het sportjaar 2019-2020 lanceert Gymfed 3 nieuwe projecten. Hiermee ligt de focus op een maximale ondersteuning van de clubs en hun trainers voor een optimale clubwerking.

Kidies, elke kleuter in actie!

Met het kleuterprogramma KIDIES wordt ingezet op een gevarieerde en gestructureerde aanpak in de lessen kleuterturnen. Een uitgebreide trainersmap aangevuld met online tools focust op een leuke en leerrijke beleving voor elke kleuter. Een sportieve ontwikkelingslijn, bewegen op muziek, inspiratie met alternatief materiaal,... maken van dit project de perfecte basis voor elke kleuterles.


Coach@Home

COACH@HOME is dé online inspiratietool bij uitstek voor alle Gymfed-trainers. Aan de hand van korte filmpjes maakt de trainer kennis met oefenstof in verschillende domeinen. Het accent ligt op kwaliteit, creativiteit en innovatie. Het platform wordt ter beschikking gesteld via de ingelogde module op de Gymfed-website en wordt maandelijks aangevuld met extra beeldmateriaal voor een optimale lesvoorbereiding voor elke trainer.


Trainers webapp

Met de TRAINERS WEBAPP zorgen we voor een administratieve ondersteuning van onze trainers en bestuursleden. Via de web applicatie worden de aanwezigheden van de sporters en de gepresteerde uren van de trainers eenvoudig en snel geregistreerd. Een administratieve vereenvoudiging en professionalisering voor alle Gymfed-clubs.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen