Ook Niels Destadsbader rolt voor Team BELGYM! Steun jij ook met een koprol?

Lynn Langeraert   ‐  Vrijdag 22 jan 2016   ‐   Tweet

#GOBELGYMMet de steun van


Agiva.png

Op donderdag 28 januari 2016 gaf “TEAM BELGYM” de aftrap van de promotiecampagne #GOBELGYM. De meisjes ontvingen de pers in hun thuisbasis te Gent om hen mee op sleeptouw te nemen in hun weg naar RIO. Ook jij kan hen steunen in hun Olympische droom door deel te nemen aan "De Langste Koprol"! Want zeg nu zelf, iedereen kan koprollen, toch?

De gymnasten van TEAM BELGYM zijn alvast enthousiast en roepen iedereen op om samen met hen te rollen tot in RIO! Lisa Verschueren, de gymnaste die het team vroegtijdig moest verlaten nadat er een hartprobleem aan het licht werd gebracht, voerde tijdens de persconferentie de eerste koprol uit en roept bij deze iedereen op om massaal te koprollen! Want, wie wil er nu geen deel uitmaken van de langste koprol aller tijden?!

Ook TV-gezicht Niels Destadsbader, wou alvast bij de eersten zijn om het team aan te moedigen in hun Road to Rio. Zijn oproep kan je bekijken in onderstaand filmpje!


Meer weten?

Neem zeker eens een kijkje op www.gobelgym.be om TEAM BELGYM beter te leren kennen! Schrijf je ook in op onze nieuwsbrief en blijf rechtstreeks op de hoogte over de laatste nieuwtjes van onze Belgische gymnasten!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen