Klaar voor een toffe paastraining?

Phoebe De Potter   ‐  Zondag 9 april 2023   ‐   Tweet

#wearegym

De gymnasten zitten ondertussen volop in vakantiestemming, en wat is dé beste manier om hun vakantie-energie even volledig te kunnen uiten? Een super toffe paastraining natuurlijk! Speciaal voor jullie hebben we zowel een paastraining die je als trainer kan geven voorzien, alsook een toffe uitdaging voor de gymnasten thuis.

Gymnasten - Vervolledig het Beweeg Paasei

Zin om iets actief te doen deze paasvakantie? We got you! Hieronder vind je 2 beweeg paaseieren terug, één voor turnen en één voor rope skipping. Klik op één van de twee paaseieren om ze te downloaden en af te drukken. Telkens je een oefening gedaan hebt, mag je dat vlak inkleuren. Kan jij het volledige paasei mooi inkleuren? 

Turnen

Rope Skipping

Trainers - Tijd voor een Paas Speurtocht op training

Inspiratie gezocht voor een leuke paastraining? We got you!
Tijdens de paas speurtocht zijn er 9 paaseieren verstopt in de zaal. De gymnasten mogen in groep de paaseieren beginnen zoeken. Telkens ze eentje vinden, dienen ze de oefening die erop staat uit te voeren. Er is telkens een beginnersniveau en gevorderd niveau. Onderaan staat telkens een letter. Eens ze alle eieren gevonden hebben dienen ze het woord te vinden!

Download hier de paas speurtocht voor jouw paastraining!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen