Met jouw school naar het WK Turnen? Dat kan!

  ‐  Dinsdag 13 juni 2023   ‐   Tweet

#antwerp2023

De beste gymnasten ter wereld live aan het werk zien? Dat doe je op het WK Turnen 2023 in Antwerpen. Ben jij leerkracht in het basis- of secundair onderwijs en wil jouw school het WK Turnen van dichtbij meemaken? Kom op maandag 2 oktober met jouw klas naar het WK Turnen en neem deel aan de winactie. 

Van 30 september tot 8 oktober 2023 vormt het Antwerps Sportpaleis the place to be voor alle gymnastiekfans voor de grootste gymnastiekcompetitie van het jaar, het WK Turnen. 's Werelds beste gymnasten nemen het tegen elkaar op in de strijd om de wereldtitels.

Doe mee aan de winactie en krijt erop los

Neem deel aan onze winactie en maak kans op gratis toegangstickets voor maandag 2 oktober 2023 of een waardebon t.w.v. €1.000,00 van onze partner Janssen-Fritsen om sportmateriaal aan te kopen voor op school.

Deelnemen aan deze winactie is een ideale fun-activiteit voor tijdens de les of speeltijden. Deelnemen aan de winactie kan t.e.m. 28 juni - 12 uur. De winnaars worden 29 juni bekendgemaakt.

> Waag je kans. 

Kom naar het WK Turnen en beweeg erop los

Speciaal voor scholen lanceren we een exclusief voordeeltarief van € 5,00 per persoon. Scholen kunnen op maandag 2 oktober 2023, tijdens de schooluren, aan voordeeltarief naar de kwalificaties van de vrouwen op het WK Turnen komen kijken.

Daarnaast voorzien we in de fanzone een groot beweegplein waar kinderen en jongeren zich kunnen uitleven en kennis maken met gymnastiek én Parkour.

> Bestel tickets voor jouw school. 


Download het gratis WK-lespakket

Krijg je maar niet genoeg van het WK Turnen en wil je kinderen en jongeren inspireren en (letterlijk) in beweging brengen? Ga dan snel aan de slag met het WK-lespakket. We laten je kennismaken met maar liefst twee sporten: gymnastiek én Parkour.

> Vraag jouw WK-lespakket aan. 

Ontdek hier alles over de scholenactie. 


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen