Officiële Records Rope Skipping

  ‐  Woensdag 25 januari 2017   ‐   Tweet

#weareropeskipping

Snelle, moeilijke sprongen. Dat is waar het om draait bij Rope Skipping.

Op officiële wedstrijden kan je records verbreken. Bij het bepalen van een Belgisch record, zal afgegaan worden op de score zoals vermeld op de resultatenlijst van een officiële Gymfed wedstrijd Rope Skipping. Europese en wereldrecords worden bevestigd door respectievelijk ERSO en IJRU.

Wanneer een Europees record gesprongen wordt op een Europees of wereldkampioenschap rope skipping, wordt het record automatisch geregistreerd. In de andere gevallen dient hiervoor videomateriaal aangeleverd te worden dat voldoet aan de nodige voorwaarden zoals bepaald door ERSO.

Wanneer een wereldrecord gesprongen wordt op een wereldkampioenschap, wordt het record automatisch geregistreerd. Indien een wereldrecord verbroken wordt op een andere wedstrijd (continentaal of nationaal) dient hiervoor videomateriaal aangeleverd te worden dat voldoet aan de nodige voorwaarden zoals bepaald door IJRU.

Er worden regelmatig nationale en internationale records gebroken. Wij hebben deze voor jullie opgelijst (zie linkerkolom). Wanneer er een nieuw record wordt toegekend zal dit ook hier aangepast worden.


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen