Ook in oktober kan je elke dag bewegen met Multimove

  ‐  Maandag 2 okt 2017   ‐   Tweet

#multimove

Ontdek de nieuwe beweegkalender én trainersopleidingen

Schiet noten weg, poets je tanden op 1 been, tik zoveel mogelijk bomen in 5 minuten, ... Ook in oktober hebben we elke dag een leuke activiteit voor je klaar! Verder staan in oktober ook nog 2 opleidingen tot Multimovebegeleider op de planning, waarna je begin november de Initiatorcursus Kleutergym kan volgen!

Download de beweegkalender tot en met oktober hier, en beweeg elke dag samen met je (klein)zoon of -dochter!

In oktober gaat een opleiding tot Multimovebegeleider door in Leuven en Genk. Tijdens deze opleiding leer je hoe je op oneindig veel manieren leuke oefen- en spelvormen kan doen met kleuters om hun algemene motorische ontwikkeling te stimuleren. Elke deelnemer ontvangt eveneens een map met enorm veel uitgewerkte spelvormen, die je heel eenvoudig kan toepassen tijdens lessen kleutergym.

Na het volgen van de opleiding tot Multimovebegeleider kan je begin november in Roeselare ook het diploma Initiator Kleutergym behalen. Deze praktijkgerichte cursus focust zich meer op de clubcontext en de manieren hoe je de eerste gymnastiekvaardigheden kan aanbrengen bij kleuters, ter voorbereiding van een een verdere carrière in gymnastiek op recreatief op (pre)competitief niveau. Aarzel niet om je in te schrijven!

Beschik je reeds over een bepaald diploma en denk je recht te hebben op een vrijstelling? Bekijk dan zeker de vrijstellingstabel van VTS!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen