Planning juryopleidingen 2024-2025 beschikbaar

Phoebe De Potter   ‐  Maandag 1 juli 2024   ‐   Tweet

#wearegym

Wil jij jurylid worden of heb je nood aan een opfrissing? De planning voor 2024-2025 is gekend! We hebben dit seizoen opnieuw gezocht naar de ideale combinatie tussen online en offline, afgestemd op de doelgroep en de soort opleiding.

Jaarlijks organiseert Gymfed jurycursussen in alle disciplines en voor alle niveaus. Clubs hebben dus steeds de kans om juryleden op te leiden of bij te scholen in voorbereiding van het volgende wedstrijdseizoen. Want zonder juryleden zijn er geen wedstrijden of recreatoernooien!

Om de opleiding zo efficiënt en kwaliteitsvol mogelijk te laten verlopen, met een minimale belasting voor de (kandidaat)juryleden, hebben we ervoor gekozen om voor het theoretisch aspect een e-learningmodule te ontwikkelen. We raden aan om via deze module in Judge@Home te oefenen en het examen af te leggen alvorens je naar de praktijkcursus komt. Alle info hierover ontvang je van zodra je inschrijft voor de praktijklessen.

De praktijk wordt gedoceerd door experten om je de kneepjes van het juryvak te leren. De momenten en locaties waarop dat gebeurt vind je in de juryfolder per discipline. Bekijk ze alvast en noteer de data in je agenda. Inschrijven kan vanaf 16 augustus.

! De planning voor Toestelturnen meisjes staat nog niet volledig op punt. Deze zal toegevoegd worden zodra deze compleet is.

We kijken er alvast naar uit om jullie - online of in levende lijve - te kunnen ontmoeten en de jurykennis en -ervaring over te dragen.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen