169 clubs aan de slag met Kidies

Hermien Mispelaere   ‐  Donderdag 21 nov 2019   ‐   Tweet

Spring jij ook mee op de kar?

Begin oktober werd het nieuwe kleuterprogramma Kidies gelanceerd op het Kaderweekend 2019. Intussen zijn reeds meer dan 160 Gymfed-clubs aan de slag gegaan met dit nieuwe programma.


Tijdens het Kaderweekend, oktober 2019, mochten we meer dan 490 trainers verwelkomen op één of meerdere sessies rond het kleuterprogramma Kidies. Dit opleidingsweekend werd eveneens de grote lancering van dit nieuwe project. Intussen zijn reeds 169 Gymfed-clubs aan de slag met Kidies in hun kleuterwerking.

Wat is Kidies?

De Kidies-trainersmap bevat heel wat nuttige informatie, inspirerende oefenstof en handige lesfiches in verschillende domeinen. Daarnaast werden verschillende tools ontwikkeld om de trainer te ondersteunen in de toepassing van Kidies. Wil je ook aan de slag met deze schat aan inspiratie, tips en tools, bestel dan snel jouw exemplaar van Kidies via de Gymshop!

Heb je nog vragen over de implementatie van Kidies? Merk je af en toe moeilijkheden om iets toe te passen in jouw clubcontext? Heb je opmerkingen of suggesties? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen