Schitter met jouw dans- of demoteam op het WK Turnen

Eva Vynckier   ‐  Woensdag 14 jun 2023   ‐   Tweet

#antwerp2023

Get moved by motion, get moved by Antwerp!

Van 30 september tot 8 oktober 2023 vormt het Antwerps Sportpaleis the place to be voor alle gymnastiekfans voor de grootste gymnastiekcompetitie van het jaar, het WK Turnen. Voor de opening van elke competitiedag zijn we op zoek naar dans- of demoteams die zelf willen schitteren op dit topevenement. 

Tijdens 9 spannende competitiedagen nemen 's werelds beste gymnasten nemen het tegen elkaar op in de strijd om de wereldtitels. Niet alleen gymnasten, maar ook het publiek moet opgewarmd zijn bij de start van de competitie. Daarom zorgen we elke dag voor een korte, leuke opwarmer voor het publiek. En of we het publiek willen laten tonen wat onze Belgische dans- en demoteams in hun mars hebben! 

Nam jouw dans- of demoteam de afgelopen twee seizoenen deel aan het dans- of democircuit en wil jouw team één van de 9 competitiedagen openen op het WK Turnen? Laat het ons dan voor 30 juni weten via dit formulier! Wij kijken er alvast naar uit. Hopelijk jullie ook? 

> Stel je hier kandidaat. 


Roadshow & Wereldrecord Airtrack in Antwerpen

Op zaterdag 9 september organiseren Stad Antwerpen en Gymfed een groot wereldrecord Airtrack & Roadshow in het hartje van Antwerpen. Voor dit evenement zijn we nog op zoek naar clubs die een demo willen geven aan het MAS of met een groep willen deelnemen aan het Wereldrecord Airtrack. Heb je interesse in de Roadshow en het Wereldrecord Airtrack in Antwerpen? Stuur dan een mailtje naar elienvandeynse@gymfed.be en geef je op voor deze fantastische ervaring!

Voor deze actie is Stad Antwerpen nog op zoek naar Airtracks die ze die dag mogen gebruiken. Heb jij een airtrack van 30cm dikte die de Stad mag lenen? Super! Zet dit even op mail naar jan.buytaert@antwerpen.be en verdien zo 250 euro voor je club.

> Ontdek alles over de Roadshow en het Wereldrecord Airtrack. 

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen