Speel het Gymtopia gezelschapspel

  ‐  Woensdag 15 september 2021   ‐   Tweet

#gymtopia

Download het coole Gymtopia gezelschapspel en daag je vriendjes of familie uit!

Wat is Gymtopia?

Gymtopia is het nieuwe sporttechnisch programma van Gymfed voor alle kinderen van 7 en 8 jaar. De focus ligt op een brede motorische ontwikkeling die haalbaar is voor elk kind.

Het programma bestaat uit 9 bewegingsfamilies (springen & landen, zwaaien, evenwicht,…) gesymboliseerd door een dier. Elke bewegingsfamilie bestaat uit 4 verschillende oefeningen/levels. De kinderen krijgen de kans om te schitteren op een happening waar alle supporters welkom zijn en elke deelnemer kan tonen wat hij kan.

Het Gymtopia programma kadert binnen het Gymfed-sportmodel waarin sporters uit de fase 'Basisvorming' volgens hun noden, wensen en ontwikkeling optimaal begeleid kunnen worden.

Het gezelschapspel

In het begin van het seizoen worden de More than Gym Doeboekjes voor alle Gymfed-leden van 6-12 jaar verdeeld binnen de clubs. In het midden van dit boekje steek het Gymtopia gezelschapspel. De diertjes zijn in de geprinte versie weggesprongen, gelukkig vonden wij ze terug in de digitale versie. Wil je het coole gezelschap dus spelen? Dan kan je hier de finale versie terugvinden. Teken je liever je eigen diertjes of icoontjes op het bord? Dat kan natuurlijk ook! 

> Download het spel hier

Heb je het Doeboek nog niet ontvangen? Geen paniek, de clubs zijn nog in volle opstart en komen hier zeker nog toe in september!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen