Testdag Trampoline op 8 juni

Els Coppieters   ‐  Woensdag 24 april 2024   ‐   Tweet

Zaterdag 8 juni (voormiddag) organiseren we in de Topgymnastiekhal in Gent een proefles waarbij snelheid, durf, kracht en coördinatie centraal staan.

Tijdens het komende sportjaar komen de gymnasten en trainers in aanmerking voor extra begeleiding om te groeien in de trampolinesport. Dit is dus slechts een eerste ruwe selectie in een groter geheel om beloftevolle gymnasten te identificeren en begeleiden tijdens hun eerste jaren. Afhankelijk van verschillende factoren wordt er een verschillend programma aangeboden voor de ontwikkeling richting topsport.

Lijkt je dit wel iets en wil je graag weten waar je staat, bespreek het met de trainer en aarzel dan niet om in te schrijven via deze link vóór 1 juni ek. Op basis van het aantal inschrijvingen krijgen jullie nadien de definitieve dagindeling en praktische info.

Wil je meer lezen over talentidentificatie, neem hier een kijkje. Voor vragen of meer uitleg, neem gerust contact op met talentidentificatietra@gymfed.be

Alle gymnasten die afgelopen seizoen deelnamen in de categorie I9, I10 en A11 (aangevuld met top 5 van VK B11) zijn welkom. Hun ouders en persoonlijke trainer krijgen begin mei een persoonlijke uitnodiging toegestuurd.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen