Tips & Tricks voor een goede inhoud én een optimale trainingssfeer

  ‐  Dinsdag 31 okt 2017   ‐   Tweet

#multiskillzforgymMet de steun van


verbeeld1.png

Ontdek de video op het webplatform van Multi SkillZ for Gym

Ken je dat gevoel dat het lijkt of elke turnles voorbij vliegt? En je eigenlijk nog zo veel meer wou doen en bereiken met je gymnasten? Door de inhoud van je training én je trainingssfeer te optimaliseren, kan je het beste halen uit élke training. Multi SkillZ for Gym geeft je graag enkele tips om dit te bereiken!

Met Multi SkillZ for Gym streven we naar leuke, uitdagende, gevarieerde en (inter)actieve turnlessen die voor élk kind een beleving zijn. Met onze database aan oefenstof op het webplatform bieden we jou heel wat mogelijke lesinhoud aan. Daarnaast bevat het webplatform ook coaching tips in de vorm van opleidingsvideo's. Deze video's vind je onder de rubriek coaching tips, rechts bovenaan op het webplatform (bekijk hier de handleiding om naar deze rubriek te gaan).

In de video "creëer goede inhoud en een optimale trainingssfeer" worden volgende tips duidelijk en eenvoudig uitgelegd. Bekijk dus zeker deze video en pas de tips onmiddellijk toe in jouw lessen!

Tip 1: De beste training start bij een goede lesinhoud
Tip 2: Goede communicatie met ouders en hun kind is essentieel
Tip 3: Maak een goede eerste indruk
Tip 4: Creëer verbondenheid en groepsgevoel

Heb je nog geen toegang tot het webplatform van Multi SkillZ for Gym? Hou dan onze website in de gaten om snel in te schrijven voor één van de geplande opleidingen. Na deelname aan de opleiding verkrijg je toegang tot het webplatform.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen