Vacature - Coach Jeugdopleiding Toestelturnen meisjes

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 19 april 2024   ‐   Tweet

#wearegymMeewerken aan de uitbouw van onze Topsportwerking Toestelturnen meisjes? Dat kan, wij zoeken een Gymfed-coach Jeugdopleiding voor de regionale sturing van clubtrainers en gymnasten.

Wat is het project Jeugdopleiding Toestelturnen?

Het project Jeugdopleiding Toestelturnen is een nieuw concept in functie van de talentontwikkeling en doorstroom richting Topsport in Gent, ter vervanging van de huidige regiowerking. Hierbij willen we werken met een gedecentraliseerde aanpak voor onze jeugdopleiding met verschillende opleidingsclubs dichtbij huis (voor meisjes tot en met 11 jaar - jongens tot en met 13 jaar). Erkende Jeugdopleidingclubs (JOCs) vervangen de huidige Regioclubs en staan in voor de trainingen. De federatie zorgt voor het sportief kader, kennisoverdracht, coördinatie, monitoring en talentdetectie. Verschillende Gymfed-coaches, i.s.m. een sporttechnisch coördinator, zullen deze ondersteunende functies opnemen.

Jouw functieomschrijving

Als Gymfed-coach Jeugdopleiding voor Toestelturnen Meisjes ben je als het ware ‘Headcoach’ van jouw regio. Je volgt de gymnasten op, geeft sturing aan clubtrainers en gymnasten uit jouw regio, brengt het potentieel in kaart en aan de hand van regiotrainingen, verdiepingstrainingen, open trainingen en via extra opvolgmomenten kan je trainingsimpulsen meegeven. De trainingsverantwoordelijkheden liggen echter volledig bij de clubtrainer. Hij/zij bepaalt de inhoud, de doelen, de opvolging, … en is verantwoordelijk voor het niveau en de resultaten. Elke Gymfed-coach bespreekt zijn/haar project met de Sporttechnisch coördinator TTm

Interesse?

Gelieve je CV en motivatiebrief te mailen naar

Leen Foré - HR-coördinator

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen