Vacature: Headcoach Toestelturnen meisjes

Delphine Gosseye   ‐  Maandag 23 oktober 2023   ‐   Tweet

#wearegymGymfed is op zoek naar een Headcoach Toestelturnen meisjes van wereldklasse om leiding te geven aan de implementatie van het Gymfed prestatieprogramma en uiteindelijk het toekomstige succes van de Belgische Olympische prestaties te stimuleren en te behouden.

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw (Gymfed) is vandaag de derde grootste sportfederatie in Vlaanderen en groepeert ruim 120.000 individuele leden uit ongeveer 320 clubs. Een 50-tal medewerkers staan in voor de ontwikkeling van de turnsport in Vlaanderen, de dienstverlening aan de clubs, het aanbod voor recreatieve en wedstrijdsporters en de begeleiding van topturners.

High Performance is een essentieel onderdeel van onze activiteiten, waarbij hoge internationale doelstellingen worden nagestreefd. “Als federatie vinden wij dat plezier, passie en hard werken hand in hand moeten gaan en zijn wij ervan overtuigd dat topsport een enorme bijdrage levert aan onze samenleving en als geen ander mensen bij elkaar kan brengen en verbinden!”

Gymfed is op zoek naar een Headcoach Toestelturnen meisjes van wereldklasse om leiding te geven aan de implementatie van het Gymfed prestatieprogramma en uiteindelijk het toekomstige succes van de Belgische Olympische prestaties te stimuleren en te behouden.

Als Headcoach Toestelturnen meisjes ben je verantwoordelijk voor:

  • het leiden van een high performance plan van wereldklasse voor het Olympische programma, waardoor voortdurend en duurzaam high performance succes op het wereldtoneel wordt gegarandeerd.
  • het leiden en evalueren van het Gymfed Prestatie-team van atleten op internationale evenementen, evenals voor de inhoud en implementatie van jaarlijkse trainingsplannen, individuele prestatieplannen voor atleten en bijbehorende wedstrijdplannen.
  • het leiden van de evaluatie en begeleiding van alle prestatieprogramma's van atleten en coaches in samenwerking met het coaching- en interdisciplinaire team

Wil je graag ons team versterken? Dan horen wij graag van je!

De detailinfo omtrent deze vacature kan je hier terug vinden.
Solliciteren en meer info: topsport@gymfed.be tav Ruben Neyens.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen