Verken binnenkort het More than Gym Doeboek 2023-2024!

Melanie Verstockt   ‐  Maandag 21 augustus 2023   ‐   Tweet

#morethangym



Kan jij ook niet wachten tot de start van het nieuwe seizoen? Wij zijn er alvast klaar voor! Ga mee op tocht met Gymbo en Gymba doorheen het More than Gym Doeboek en zet je schrap voor heel wat plezier. 

Ontdek de 6de editie van het More Than Gym Doeboek, speciaal ontworpen voor onze jonge leden! Gymbo en Gymba nemen je mee doorheen de 32 pagina’s vol aan tips uit diverse disciplines, doe- en knutselopdrachten, boeiende spelletjes, heerlijke recepten en prachtige kleurprenten. Urenlang amusement is gegarandeerd.

Wist jij dat het Doeboek ook op training gebruikt kan worden?

Ook dit jaar zijn er weer nieuwe uitdagingen. Kunnen jullie alle uitdagingen afvinken? Daarnaast kan je samen met je gymnasten het Gymbo ganzenbordspel spelen en kan je samen plezier maken met het Gymbo Dobble spel.

Bovendien kan je ook deelnemen aan een spannende wedstrijd, waarbij je kans maakt op een nieuw turnpak van Agiva. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je droomturnpak. Wie weet win jij je eigen turnpak!

En dat is nog niet alles! In het midden van het boek bevindt zich een WK-poster.

Voor wie?

Het More than Gym Doeboek werd speciaal ontwikkeld voor alle Gymfed-leden tussen 6 en 12 jaar. Er zitten toffe knutselopdrachten, spelletjes, tips, kleurplaten in die voor alle leeftijden haalbaar zijn.

Hoe kan ik het Doeboek ontvangen?

De boekjes worden begin september bij de clubs geleverd. Ze zullen uitgedeeld worden in de club door de trainers. Heb je er eind september nog geen ontvangen? Vraag er dan naar bij je trainer (club/trainer).


Met steun van: 

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen