Volg Gymfed op social media

  ‐  Maandag 18 mei 2020   ‐   Tweet

#wearegymZit jij op social media? Wij ook!

Volg Gymfed op de verschillende social media en blijf op de hoogte van alles wat er in de gymnastiek- en Rope Skipping wereld gebeurt!

Facebook

Het meest gebruikte social media is ongetwijfeld Facebook. Een applicatie voor jong en oud waar heel veel informatie en toffe content op komt. Wil jij graag altijd op de hoogte zijn? Volg Gymfed dan.

@Gymnastiekfederatie

Twitter

Volg jij de internationale toppers van Team BELGYM op de voet en ben je geïnteresseerd in alles wat met Belgische en buitenlandse wedstrijden te maken heeft? Volg ons dan zeker op Twitter!

@Gymfed

Instagram

Mooie foto's, het nieuwste en hipste nieuws? Dat vind je allemaal op Instagram. Volg ons voor dagelijkse updates in de gymnastiek- en Rope Skipping wereld!

@wearegym

YouTube

Ben je opzoek naar toffe video's, oefeningen van Belgische toppers, interessante dansjes of de aftermovie van een evenement? Abonneer je dan op het Gymfed YouTube kanaal.

@gymnastiekfederatie

TikTok

TikTok is hot en trending. Een app die begon voor de jongere generatie maar al snel op heel wat sympathie kon rekenen bij het grote publiek. Ook Gymfed heeft een TikTok account. De mascottes van Gymfed, Gymbo en Gymba doen er mee aan de zotste dans trends!

@wearegym

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen