Vraag nu jouw WK-lespakket aan!

  ‐  Vrijdag 28 april 2023   ‐   Tweet

#antwerp2023

Get moved als school

De beste gymnasten ter wereld live aan het werk zien? Dat doe je op het WK Turnen 2023 in Antwerpen. Ben jij leerkracht in het basis- of secundair onderwijs en wil jouw school het WK Turnen van dichtbij meemaken? Doe mee aan de scholenactie en word WK-school!

Van 30 september tot 8 oktober 2023 vormt het Antwerps Sportpaleis the place to be voor alle gymnastiekfans voor de grootste gymnastiekcompetitie van het jaar, het WK Turnen. 's Werelds beste gymnasten nemen het tegen elkaar op in de strijd om de wereldtitels.

Get moved met het WK-lespakket

Wil je kinderen en jongeren inspireren en (letterlijk) in beweging brengen? Ga dan snel aan de slag met het WK-lespakket. We laten je kennismaken met maar liefst twee sporten: gymnastiek én Parkour.

Het WK-lespakket is opgemaakt per graad en bestaat uit twee delen:

  1. Lespakket voor leerkrachten L.O. (basisonderwijs en secundair onderwijs): ontdek heel wat praktische kijkwijzers, (zelf)evaluatiefiches, filmpjes en lesvoorbereidingen.
  2. Lespakket voor klasleerkrachten (basisonderwijs): ontdek interessante achtergrondinformatie over het WK Turnen, een PowerPointpresentatie met leuke quizvragen voor tijdens de les én een exclusief WK-doeblaadje.
Download het WK-lespakket en ga ermee aan de slag in jouw les!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen