WAGC dag 3: tweede trainingsdag voor het Belgische team

Delphine Gosseye   ‐  Dinsdag 11 nov 2014 om 22:55   ‐   Tweet
Dag 3
Vandaag staat voor onze gymnasten de tweede trainigsdag op het programma.
Hun eerste training (40 min) gaat van start in de trainingshal tussen 13h00 en 14h20 (lokale tijd). In de late avond staat de tweede training op het programma in de opwarmhal (40 min) en de wedstrijdhal (40 min).
De openingsceremonie vindt plaats net voor de start van de eerste competitie op donderdag, en dus niet deze avond!

We houden jullie op de hoogte hoe de dag in Florida verloopt vandaag!

Dag 2
Het werd een korte nacht, want de jetlag doe toch wel zijn werk. In de voormiddag een korte wandeling langs het strand en dan konden onze gymnasten in de namiddag voor het eerst de turnzaal in. We werken in 2 groepen en elke groep krijgt 40 minuten in de opwarmzaal en nadien 40 minuten in de wedstrijdhal. De eerste kennismaking ging voor de meeste gymnasten wel goed. Het is hier wel allemaal 'groot', zeker voor de gymnasten die voor het eerst op een internationale wedstrijd staan. 
Na deze training nog even ontspanning in het openluchtzwembad en voor een aantal gymnasten staat dan nog een extra training op het programma alvorens iedereen ongetwijfeld snel zijn of haar bed zal opzoeken.

Dag 1
Het Belgische team is maandagavond (nacht in België) aangekomen in Daytona Beach - Florida. Na een lange reis - met een leuke 'special welcome' door het cabinepersoneel van United Airlines, stond de bus op onze delegatie te wachten om naar het hotel te gaan. Nog snel iets eten en dan allemaal naar bed...

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen