Winnaars Skip-in-uw-kot battle

Hermien Mispelaere   ‐  Maandag 20 apr 2020   ‐   Tweet

#skipinuwkot



Zondag 19 april vonden de finales plaats van de eerste editie van de legendarische "skip-in-uw-kot battle".

Met 9 nieuwe skip-kampioenen en heel wat enthousiaste deelnemers en juryleden, was deze eerste 'Skip-in-uw-kot battle' een groot succes!


In de categorie Recrea 8-13 jaar haalde Esthée De Muynck (Rope Skipping Brugge) het in de criss cross finale nipt van Nina De Bruyn. Bij de double under proef verwierf Yelena Verbist (Omnisport Vorselaar) dan weer eeuwige roem in de finale tegen Sophie Tummers.

Hanne Lievens (RSC Let's Go) domineerde de categorie Recrea 14+, en kroonde zich tot kampioene in beide proeven. Lieselot Lesaffre en Emiel Geerts zijn de verliezend finalisten.

Bij de jongste competitiespringers (Competitie 9-11j) won Lies Stappers (Rope Skipping Oostende) de criss cross finale van Hanne Cornette. Fee Ollevier (Zeroskip) was dan weer de snelste double under skipper in de finale tegen Lynn Burm.

In de categorie Competitie 12-14 jaar ging Félicia Claes (Rom Skippers Mechelen) bij de criss cross finale foutloos naar een tijd van 10,72s. Mone ging nochtans supersnel van start, maar miste bij de laatste criss cross waardoor ze een tijd van 12,91s behaalde. Heleen Schuurmans (Rom Skippers Mechelen) toonde zich dan weer de beste in de double under finale. Ze haalde 9,62s. Emma sprong eveneens aan een supertempo, maar maakte een foutje en kwam uit op een tijd van 10,48s.

Jistske Van der Veken (Skippies) had slechts 8.77s nodig om de criss cross titel bij de categorie Competitie 15+ te winnen, voor Liselotte Derekx. Lies Broeckaert (RSC The Handles) sprong dan weer 20 double unders in 6.63s om zich tot double under kampioen te kronen in de finale tegen Laure Claus.

De winnaars ontvingen een certificaat, en eeuwige roem...


Proficiat aan de skippers, een dikke merci aan alle juryleden, en blijf skippen, in uw kot!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen