WK TU TRA DMT: 6de plaats voor DMT-team

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 10 nov 2017   ‐   Tweet

#TraWch2017

Joris Geens - Sebastian Raschke - Wannes Geens
Joris Geens - Sebastian Raschke - Wannes Geens

Net geen finale voor het team

Van 9 tot 12 november gaat in Sofia (BUL) het Wereldkampioenschap Trampoline, Dubbele minitrampoline en Tumbling door. Op dag één kwalificeerde Tachina haar reeds voor de finale. Vandaag is het de beurt aan de jongens op de Dubbele Minitrampoline.

We zagen gisteren 9 november Joris Geens (Sterk en Lenig Drongen) reeds in actie op de Grote Trampoline. Met een totaalscore van 94.100 punten eindigde hij op de 65ste plaats. Vandaag komt hij samen met broer Wannes Geens (Sterk en Lenig Drongen) en Sebastian Raschke (Turnkring Ten Gaerde) in actie in de Dubbele Minitrampoline-competitie. Ze nemen het op tegen 8 andere ploegen waarvan er 5 naar de finale mogen!

De jongens treden aan in de laatste groep. Wannes bijt de spits af met 35.100 punten. Sebastian volgt met 33.200 punten en Joris sluit de eerste doorgang af met een bloklanding en 35.200 punten!

Bij de tweede doorgang blijven de jongens goed gefocused. 36.300 punten voor Wannes, 34.800 punten voor Sebastian en 33.300 punten voor Joris.

Deze punten leveren hen in de individuele competitie een 13de (Wannes), 26ste (Joris) en 27ste (Sebastian) plek op. In de teamcompetitie eindigen de jongens op de 6de plaats en grijpen ze net naast een ticket voor de finale! Daarnaast haalt Wannes ook nog zijn EK selectie binnen voor 2018!

Bekijk hier alle reeksen van de jongens


Proficiat jongens!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen