WK Turnen: L.I.V.E. verslaggeving via de Gymfed-app!

Lynn Langeraert   ‐  Donderdag 22 oktober 2015   ‐   Tweet

#DelhaizeTOPteamMet de steun van


Download de app gratis via de App Store of Google Play

Van het WK Turnen in Glasgow, naar de Spelen in Rio! Binnen enkele dagen kan de Olympische droom werkelijkheid worden voor het Delhaize TOP-team en de vele andere deelnemers van de 46ste editie van de Wereldkampioenschappen Artistieke Gymnastiek!

594 gymnasten uit niet minder dan 87 landen, van Algerije tot Vietnam, staan te popelen om de wereld een sterk staaltje TOP gymnastiek bij te brengen! Benieuwd hoe de selectie voor Rio juist in zijn werk gaat? Kijk dan zeker eens naar het filmpje in de linker kolom!

Wil je alles te weten komen over het reilen en zeilen op het WK turnen in Glasgow? Geen nood! Vanaf zaterdag reist het Gymfed-team af naar de SSE Hydro Arena om de wedstrijd op de voet te volgen! We houden jullie op de hoogte van de gymnasten en de Belgische delegatie via verschillende kanalen:

  • Op www.gymfed.be uiteraard!
  • Je kan ook terecht op Instagram, de Facebookpagina, en het twitteraccount van Gymfed. De Facebookpagina en Twitter zijn natuurlijk ook dé plaats om te supporteren voor onze atleten, gebruik hiervoor de hashtag #DelhaizeTOPteam! Jouw posts worden automatisch gegenereerd op de activiteitenpagina en bij de nieuwsberichten op onze vernieuwde site!
  • Via de LIVETICKER op de Gymfed-app! Het Gymfed-team volgt ter plaatse de wedstrijd op via de button 'Live' op de Gymfed-app. Download de gratis Gymfed-app in de Apple Store of Google Play en blijf continu op de hoogte van de resultaten. Via de App Store of Google Play! (tijdens de kwalificatiewedstrijden volgen we enkel de wedstrijd van de Belgische gymnasten via de Liveticker!)

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen