World Chase Tag Antwerpen

Inge Doens   ‐  Zaterdag 19 augustus 2023   ‐   Tweet
World Chase Tag Antwerpen


Zaterdag 2 september komt de World Chase Tag naar Antwerpen! Het is nog maar de tweede keer dat dit internationale parkourcircuit België aandoet.
Het Belgische team 'Trauma Tracers' krijgt de kans het op te nemen tegen 7 ervaren buitenlandse teams uit ondermeer Frankrijk, Israël, Spanje.

Kom zeker kijken naar de meest atletische en spectaculaire vorm van he spel 'tikkertje'.

WORLD CHASE TAG
Zaterdag 2 september

Indoorhal SPRK
Park Spoor Noord - Antwerpen

Poules
13u30 – 16u00

Finals
19u30-20u30

Geniet intussen van de sfeer op het nieuwe Street Culture Festival Straatgenoten. Alle info op www.straatgenoten.be en op Instagram @straatgenoten


Wat is de 'World Chase Tag'?
In WCT is het de bedoeling om zoveel mogelijk ontwijkingen te bekomen, op die manier scoor je punten voor je team. Er wordt telkens 1 tegen 1 gespeeld, waarbij er steeds iemand de ‘chaser’ en de ‘evader’ is. De chaser heeft 20 seconden om de evader te tikken, als dat niet lukt krijgt het team van de evader een punt en komt er een nieuwe chaser in. Lukt het de chaser wel, dan wordt deze de evader en komt er een nieuwe chaser in. Tussen elke ‘chase’ is er 25 seconden, het is dus een heel intensief spel. Wil je meer weten over de regels, ga dan naar de website van WCT, https://www.worldchasetag.com/rules.