Zes medailles voor Forza Ritmica op de Trofeo Internacional Diputacion de Huelva!

  ‐  Maandag 11 apr 2016   ‐   Tweet


Forza Ritmica Gent nam afgelopen weekend deel aan de Trofeo Internacional Diputacion de Huelva, een internationale wedstrijd Ritmiek in Spanje. Ze keerden huiswaarts met maar liefst 6 medailles: 2x goud voor de groepsoefening en 3x goud en 1x zilver voor Vanina Van Puyvelde. Een dikke proficiat aan alle deelnemers!

Vrijdag 8 april vertrokken Akker Bruneel, Emma Bruneel, Julie Zels, Nella Peeters, Tota Van Hauwere en Vanina Van Puyvelde (Forza Ritmica Gent) richting Huelva in Spanje. Vesselina Bourova begeleidde hen als jury. Rond de middag vertrokken ze naar de wedstrijd met veel goede moed. Ze waren onder de indruk van het talrijke en uitbundige Spaanse publiek. Ze mochten de spits afbijten met de groepsoefening met 5 linten, een oefening waar ze tevreden op kunnen terugblikken en die een verdiende EERSTE plaats opleverde! Tijdens de groepsoefening met hoepels en knotsen maakten ze wat foutjes maar die zijn recht te zetten op het komende Vlaams kampioenschap. Ook hiermee behaalden ze de eerste plaats. Dit betekent 2x gouden medailles voor de senior groep!

Later op de avond was Vanina Van Puyvelde opnieuw aan de beurt maar nu met haar individuele oefeningen. Haar oefening met knotsen was een zeer goede start van haar wedstrijd en werd beloond met een zilveren medaille. Daarna volgden bal, hoepel en lint waarmee ze telkens goud in de wacht sleepte. Vanina bracht 4 stabiele oefeningen en keerde huiswaarts met 3 gouden en 1 zilveren medaille.

De meisjes kunnen met een tevreden gevoel terugblikken op deze leuke ervaring.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen