Rope skipping - Provinciaal kampioenschap Teams B-niveau beloften OWVL + ALVB

#weareropeskipping

25/02/2018 • Sint-Martens-Latem

De skippers met wedstrijdlicentie kunnen in hun leeftijdscategorie deelnemen aan competitiewedstrijden in het A-, B- of C-niveau. De jongste skippers (mini's) zien we terug in het I-niveau. Welke categorieën in actie komen, vind je terug bij de downloadlinks, op de linkerzijde van deze pagina.

OPGELET: De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers.

Ben je lid van Gymfed? Meld je GRATIS aan bij 'Mijn Gymfed' (bovenaan rechts op de site).

LET OP: In Sint-Martens-Latem zijn er werken. Vertrek dus tijdig! De straat ligt open, maar de parking is wel bereikbaar.
Je dient aan de eerste lichten rechts in te slaan als je van de E40 komt (Maenhoutstraat) of links aan de 2e lichten als je van Deinze komt. Nadien neem je de eerste straat links en blijf je op de Hoge Heirweg. Je mag dus door de werken rijden. Vlak naast de sporthal is een parking, een deel is helaas niet beschikbaar door de werken. En net voor de sporthal ligt er aan de rechterkant ook een kleine parking aan het voetbalveld. Als deze parkings vol zijn, dient er langs de straat geparkeerd te worden. Voorzie best ander schoeisel dan dat wat je in de zaal zal dragen om door de werken te stappen.
 

Locatie

Sporthal Latem-deurle
Hoge Heirweg 64
9830 Sint-Martens-Latem

Tweet