RITMIEK - Provinciale voorronde 1 A-, B- en C- niveau <13j en Voorronde 1 I-niveau (ANT-VB-LIM)

#weareritmiek

19/02/2022 - 20/02/2022 • Lille

In het I-niveau turnen de gymnasten Ritmiek 2 voorrondes waar ze een gouden, zilveren of bronzen medaille kunnen bemachtigen. Ook hun selectie voor het Vlaams Kampioenschap kunnen ze hier behalen.

Tijdens de provinciale voorrondes komen de gymnasten Ritmiek in het A-, B- of C-niveau in actie. De gymnasten strijden er in hun leeftijdscategorie om de provinciale titels. Naast die titelstrijd staan de voorrondes ook in het teken van een selectie voor het Vlaams – (A-, B- en C-niveau) en Belgisch (A- en B-niveau) kampioenschap in hun discipline.

Op deze organisatie zien we de gymnasten in de leeftijdscategorieën jonger dan 13 jaar in het A-, B-, C- en I-niveau aan het werk.

Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Geef dit hier door.VOLG LIVE DE RESULTATEN
- Via blauwe knop 'Livescore' links bovenaan op de resultatenpagina
- Via de Gymfed-App op je smartphone of tablet
 

Locatie

Sporthal Balsakker
Balsakker 46
2275 Lille

Tweet

Contactgegevens

Leen Foré
leenfore@gymfed.be
09 243 12 05

Contact organisatie tijdens wedstrijdweekend = 0470 70 28 13

Georganiseerd door

ELEGANTIA vzw