GEANNULEERD - Recreatoernooi Toestelturnen

#wearerecrea

05/02/2022 - 06/02/2022 • Temse

Met spijt moeten we jullie meedelen dat de Gemeente Temse beslist heeft om het Recreatoernooi van 5 en 6 februari 2022 te annuleren door de huidige corona situatie.

De eindbeslissing omtrent het al dan niet mogen doorgaan van sportwedstrijden/-evenementen ligt altijd bij de lokale overheid en dus niet bij de federatie. We vinden het bijzonder jammer dat het Recreatoernooi niet kan doorgaan maar hebben uiteraard begrip voor deze beslissing.

We bekijken samen met de organiserende club en de gemeente de mogelijkheden om dit recreatoernooi op een latere datum te laten doorgaan.

De Recreatoernooien richten zich op de recreatieve gymnasten die 1 tot 4 uur per week turnen. De Recreatoernooien hebben een leuk en uitdagend programma en zijn voor zowel gymnasten als trainers een ideaal doel om naar toe te werken. Met een motiverend beloningssysteem in een aanmoedigende wedstrijdomgeving zijn de Recreatoernooien daarnaast een leuke manier om met je groep naar buiten te komen.

Tijdens dit Recreatoernooi komen de gymnasten in de discipline Recrea Toestelturnen in actie. Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Geef dit hier door.
 

Locatie

Sporthal Temsica
Gasthuisstraat 78A
9140 Temse

Tweet

Contactgegevens

Hermien Mispelaere
hermienmispelaere@gymfed.be
09 243 12 24

Georganiseerd door

K.T. RUST ROEST ST-NIKLAAS-TEMSE