Trofee Vlaams-Brabant 2020

Zaterdag 4 januari 2020 • Eppegem

Wedstrijd georganiseerd door de regiocommissie voor de club van de provincie Vlaams-Brabant.
Er zijn wedstrijden in drie disciplines, nl. Acrogym, trampoline/DMT en Ritmiek.

Trofee Vlaams-Brabant was opnieuw een succes!

Excelsior Eppegem organiseerde met glans een nieuwe editie van de reeds lang gekende Trofee Vlaams-Brabant. Maar liefst 6 clubs schreven zich dit jaar in, waaronder ook een nieuwe club.

De ritmische gymnastiek mocht de spits afbijten en zorgde alvast voor veel bewondering bij het publiek. Gym Haacht en RG United namen allebei deel in deze discipline, maar waren niet echt concurrenten, want beide gevestigd in een andere provincie. Maar zeer fijn dat RG United er dit jaar bij was!

Daarna was het de beurt aan de dubbele minitrampolinespringers. Hier namen zowel Excelsior Eppegem als de Koninklijke Diestse Turnkring aan deel. Ook hier mochten we rekenen op een mooie opkomst van het publiek en zeer enthousiaste springers!

Last but not least kwamen onze acrogymmers aan de beurt, met 3 deelnemende clubs: TK Werchter, Excelsior Eppegem en Wildgym. Ondanks het feit dat het seizoen nog maar net begonnen is, zagen we echt al wel hele mooie oefeningen.

Het startschot is gegeven voor deze clubs, het wedstrijdseizoen kan van start gaan, en er beloven zeer mooie prestaties uit te komen.


Locatie

Sporthal De Waterleest
Waterleestweg 14
1980 Eppegem
Plan uw route via Google Maps
 

Tweet

Reacties op deze activiteit

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen