Startvergadering regio Waas en Dender 4U

29/08/2019 • Opdorp

Vergaderingen

Op de Startvergaderingen verwelkomen we graag een clubbestuurder en de sporttechnisch coördinator van de Gymfed-clubs. In een dynamische sessie loodsen we jullie doorheen de belangrijkste nieuwigheden in de verschillende werkdomeinen (administratie, organisaties, nieuwe projecten, ...). De aanwezige clubs ontvangen een startpakket om goed geïnformeerd het nieuwe seizoen aan te vatten!
De Startvergaderingen worden per regio (10) georganiseerd. Het is ook mogelijk om deel te nemen in een andere regio dan waar de club gevestigd is.
NIEUW!
Trainersapp: op de Startvergadering wordt ook de werking van de nieuwe trainersapp toegelicht (+ 30 min)
Noot: aanwezigheid op de Startvergadering is een vereiste voor de clubs met Q4Gym-label die werkingssubsidies wensen aan te vragen en wordt beloond in het Q4Gym-instrument.
DOEBOEKJES VOOR DE KINDEREN: de aanwezige clubs ontvangen voor hun leden tussen 6 en 15 jaar (gebaseerd op ledenaantal 2018-2019) het "More than Gym - Doeboek!". 24 pagina's dolle pret afgestemd op de leefwereld en favoriete sport van onze leden. Met het "More than Gym - Doeboek!" zetten we in op de beleving en verbinding van onze leden met hun sport.
Tip: plan het opstartmoment met de trainers van jouw club na de Startvergadering, zo beschik je over de meest recente info (projecten, opleidingen, tips, ...) die voor de trainers interessant zijn.
Inschrijven tot 5 dagen voor de vergadering!

Locatie

Orangerie
Vekenstraat 3
9255 Opdorp
Plan uw route via Google Maps
 

Dagindeling

Datum Start Einde
29/08/2019 19:30 22:00
Tweet

Reacties op deze opleiding

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen

Contactgegevens

Inge Doens
ingedoens@gymfed.be
09 243 12 09