Jurycursus Ropeskipping DIFF - Leuven

#weareropeskipping

31/08/2019 • Leuven

Jurycursussen

 

Voor het seizoen 2019-2020 kunnen reeds erkende juryleden hun freestylebrevetten (DIFF en CREA) behouden op voorwaarde dat zij het huidige seizoen een door Gymfed georganiseerde jurybijscholing of -cursus volgen. De theorie- en speeddiploma’s vervallen en dienen door elk jurylid opnieuw digitaal afgelegd te worden via judge@Home. Oefenen kan zoveel als gewenst via de voorziene oefenmodules. Voor het examen krijgt elk jurylid maximum 3 kansen per seizoen om te slagen.

 

Let op dat je voor de start van de cursus de judge@Home (theorie-examen + speedexamen) met succes hebt afgelegd. Als je bent ingeschreven voor een jurycursus, dan verschijnt het theoretisch examen automatisch in het overzicht van judge@Home. Voor speed dien je je nog afzonderlijk in te schrijven via de activiteitenpagina zodat ook deze examenmodule verschijnt in het overzicht.

 

 

 

Een jurylid dient zowel de DIFF- als CREA-bijscholing te volgen indien hij/zij beide diplomaonderdelen wenst te behouden. Volgt een jurylid enkel de DIFF-bijscholing, dan vervallen de CREA-diploma’s. Indien een jurylid op dit moment bijvoorbeeld enkel over het brevet RE SR beschikt, dient dat jurylid dit seizoen nog te slagen voor de speed- en theorietest en het onderdeel PRES SR alvorens een jurybrevet van categorie IV toegekend te krijgen. Een jurylid van °2004 of °2003 kan maximaal een kwalificatie van categorie III toegekend krijgen.

 

Lunch inbegrepen in de cursus

 

DEZE CURSUS IS VOLZET!

  • Voor volledige duur €30

Locatie

JEUGDHERBERG DE BLAUWPUT
Martelarenlaan 11
3010 Leuven
Plan uw route via Google Maps
 

Dagindeling

Datum Start Einde
31/08/2019 09:00 15:00
Tweet

Reacties op deze opleiding

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen

Contactgegevens

Eva Vandemeulebroecke
EvaVandemeulebroecke@gymfed.be
09 243 12 19

Twitter wordt geladen