Masterclass met Marc Busch (DE) - Gent

#wearefreerunning

29/05/2022 • Gent

Technische opleidingen

The Way of Marc Busch - How I approach Parkour from warmup ‘til cooldown.

I will show you how I train parkour.
How I explore new spots, warm up, find jumps & ideas, how I break mental barriers, and everything else that is happening in my mind during a training session.
So we are gonna train at spots I have never seen before and I will show you my ways and help you find your own ideas :). 

Masterclasses richting zich naar personen met wat basiservaring in parkour. Deze kaderen in de filosofie van permanent leren en richten zich naar specifieke topics en skills. Twijfel je of je voor deze masterclass in aanmerking komt, neem dan contact op (Niels Van Santen –nielsvansanten@gymfed.be) alvorens je in te schrijven.

In deze masterclass krijg je de kans om ondergedompeld te worden in de stijl van Marc Busch. Marc Busch is oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland, maar is overal in Europa te vinden op jams en als lesgever. Marc is lid van het bekende team Ashigaru.

Deze Masterclass gaat door op de straatspots van Gent en mits wat ervaring in de basis is deze workshop open level en toegankelijk vanaf een leeftijd van 15 jaar. Voor deze Masterclass zijn er maar 15 plaatsen beschikbaar, je wacht dus best niet te lang om je in te schrijven. 

  • Voor volledige duur €20
  • Voor volledige duur (niet-leden) €30

Locatie

Station Gent Sint-Pieters (vooraan)
Kon. Hendrikaplein 1
9000 Gent
Plan uw route via Google Maps
 

Dagindeling

Datum Start Einde
29/05/2022 14:00 17:00
Tweet

Reacties op deze opleiding

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen

Contactgegevens

Niels Van Santen
nielsvansanten@gymfed.be


Twitter wordt geladen