RITMIEK - Vlaams Kampioenschap C + Wedstrijd 3 I-niveau

#weareritmiek


 

27/04/2024 - 28/04/2024 • Gent

Via de provinciale voorrondes selecteren gymnasten ritmiek vanaf 10 jaar zich in het A-, B- en C-niveau voor het Vlaams kampioenschap. De beste gymnasten strijden er om de Vlaamse titels in hun leeftijdscategorie. De selectie voor het Vlaams Kampioenschap gebeurt door Gymfed en wordt zo snel mogelijk na de laatste provinciale voorronde of voorronde bekend gemaakt. Tijdens dit Vlaams Kampioenschap strijden de gymnasten Ritmiek in C- niveau om de Vlaamse titels.

De 9-jarige gymnasten treden aan in het I-niveau en kunnen deelnemen aan 3 wedstrijden. Wist je dat ALLE wedstrijden voor 9-jarigen (°2014) voor élke 9-jarige toegankelijk zijn? Er wordt op deze leeftijd namelijk in geen enkele discipline meer met selecties gewerkt én elke deelnemer gaat naar huis met een gouden, zilveren of bronzen medaille. Meer info over het Gymfed-sportmodel kan je hier terug vinden.

Tijdens dit Vlaams Kampioenschap strijden de gymnasten Ritmiek in het C-niveau om de Vlaamse titels, tevens zien we het I-niveau aan het werk op hun 3e wedstrijd.

Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor (indien haalbaar met de laatste PV). Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Geef dit hier door.

 

Resultaten kan je hier (LIVE) terugvinden.

Locatie

Arena Van Vletingen Gent
Lange Violettestraat 277 A
9000 Gent

Tweet

Contactgegevens

Jente Meulemans
09 243 11 89
jentemeulemans@gymfed.be

Contact organisatie tijdens wedstrijdweekend = 0470 70 28 13

Georganiseerd door

FORZA RITMICA GENT