Trainer, we hebben jouw kennis nodig!

Delphine Gosseye   ‐  Dinsdag 15 februari 2022   ‐   Tweet

#wearegym

Samen voor een nog sterker trainersteam

Dat onze trainers hun sporters optimaal wil opleiden en begeleiden, dat staat vast! Een trainer vormt een belangrijke sleutelfiguur voor onze sporters, dit zowel tijdens als naast training. Meer zelfs, ben jij een trainer? Dan ben jij één van de 8500 superhelden in de ontwikkeling van onze sporters. En, we hebben jouw kennis nodig!

Net zoals jij vinden we het belangrijk dat iedereen zich goed in zijn vel voelt. En om dit te realiseren, hebben we jouw kennis nodig! Werk je mee?

Eén van onze 8500 superhelden? Deel je kennis!

Samen met Impetus Academy werken we, als onderdeel van het Gymfed-sportmodel, aan een mentale leerlijn die focust op het mentaal welzijn van de sporter. Voor de verdere uitrol van workshops en tools rond dit onderwerp hebben we de kennis van onze trainers nodig! Ben jij één van onze 8500 superhelden en werk je mee? Deel dan jouw kennis voor 19 februari met ons en werk mee aan een nog sterker trainersteam.

Hoe je sporters optimaal coachen? Doe de test!

De kenmerken van je sporters en aandachtspunten in jouw coaching zijn natuurlijk niet voor elke sporter hetzelfde. Waar focus je op bij een 10-jarige recreatieve gymnast? Hoe zit het met krachttraining bij een 14-jarige competitie gymnast? Met het Gymfed-sportmodel ondersteunen we je met inzichten hoe jij als trainer jouw sporters in hun levensfase hun volle potentieel kan laten benutten. Doe de test en krijg meer inzichten voor jouw training.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen