Algemene Technische Vergaderingen in ander jasje

Els Coppieters   ‐  Woensdag 20 mei 2020   ‐   Tweet


Door de coronacrisis blijven we nog zoveel mogelijk 'in ons kot' en dus kunnen de Algemene Technische Vergaderingen niet doorgaan zoals gepland. Maar we laten jullie niet in de steek en pakken het een klein beetje anders aan.

Traditioneel krijgen op de ATV's de aanwezigen een verslag van afgelopen seizoen door de denkcel én blikken we vooruit op het nieuwe seizoen. En dat gaan we nog steeds doen.

De ATV's stonden gepland op zaterdag 6 juni en we houden die datum ook aan om nieuwe voorstellen met jullie te delen. Je zal op die dag op onze site alle info kunnen raadplegen van jouw favoriete discipline. Daarna geven we jullie rustig de tijd om dit te bekijken, opmerkingen te formuleren en eventuele suggesties te doen alvorens we het technisch reglement en programma voor het nieuwe seizoen in z'n definitieve vorm gieten.

Tevens bekijken we - in het kader van de nieuwe beleidsperiode die eraan komt - ook onze structuren en overlegorganen om nog meer betrokkenheid te creëren op een laagdrempelige en transparante manier. We houden jullie op de hoogte!

En ondertussen: #wearegym #wearesafe

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen