KBT & Baloise gaan samen voor beweging

Delphine Gosseye   ‐  Woensdag 5 april 2023   ‐   Tweet

#wearegym

De Koninklijke Belgische Turnbond, KBT, en Baloise slaan de handen in elkaar voor een tweejarig partnership. Tot december 2024 gaan we er voor, zoveel mogelijk mensen samen in beweging brengen.

Tot en met december 2024 slaan KBT, Koninklijke Belgische Turnbond, & Baloise de handen in elkaar voor een tweejarig partnership. Zo ondersteunt Baloise de nationale werking voor zowel breedtesport, competitiesport als topsport. Daarnaast ondersteunt Baloise het national senioren team Toestelturnen jongens en meisjes dat voortaan als Baloise Team BELGYM zowel nationaal als internationaal in teamverband in actie komt.

“Dankzij de samenwerking met onze ambassadrice Nina Derwael, volgen we de Belgische gymnasten al een tijdje op de voet. We zijn daarom enorm trots dat we vanaf dit jaar partner zijn van de Koninklijke Belgische Turnbond. Dankzij de topprestaties van onze getalenteerde Belgische turners op meerdere internationale wedstrijden, zijn we wereldwijd gekend. Door ons partnerschap met de nationale turnfederatie, willen we de meer dan 157.000 turners in ons land ondersteunen en ervoor zorgen dat het Baloise Team BELGYM aan die top blijft. Samen met de federatie en het publiek kijken we alvast erg uit naar de prestaties van het team tijdens het nakende EK in Turkije en het WK later in ons land.” – Liesbeth Laureys, Director Marketing & Digital Business Baloise.

"Als federatie willen we zoveel mogelijk mensen in elke fase van hun leven in onze gymnastiekclubs aan het sporten krijgen. Hiervoor ondersteunen we enerzijds onze clubs en promoten we anderzijds onze sport. Net zoals onze federatie is Baloise een bedrijf met een hart voor de sport, wat ons betreft een perfecte match dus. We kijken er dan ook enorm naar uit om samen mensen in beweging te brengen en te genieten van nationale en internationale prestaties van het Baloise Team BELGYM." - Ilse Arys, Algemeen manager Gymfed.

> meer over het komende EK Toestelturnen

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen