Belangrijke info wedstrijdseizoen 2024

Melanie Verstockt   ‐  Maandag 4 december 2023   ‐   Tweet

Voorlopige dagindelingen wedstrijden online

Na de inschrijvingsdeadline van 15 november zijn de organisatiecoördinatoren met hun overlegplatformen aan de slag gegaan om de voorlopige dagindelingen op te maken voor de wedstrijdorganisaties in het voorjaar van 2024. Wij zijn alvast klaar om jullie vanaf januari terug op de wedstrijden te verwelkomen.

Voorlopige dagindelingen

De voorlopige dagindelingen voor de wedstrijdorganisaties in 2024 zijn beschikbaar op de activiteitenpagina’s van de verschillende wedstrijden. Deze omvatten alle wedstrijden in het I-, A-, B- en C-niveau in de disciplines Acro, Dans, Demo, Ritmiek, Rope Skipping, Toestelturnen jongens en meisjes, Trampoline en Tumbling.

 • Als je ingelogd bent via ‘Mijn Gymfed’, vind je onder ‘Mijn activiteiten’ de wedstrijden waarvoor je bent ingeschreven. Hier kan je eenvoudig doorklikken naar een specifieke wedstrijd om gedetailleerde informatie te verkrijgen.
 • Als je nog niet bent ingelogd, volg dan snel het stappenplan om in te loggen.

Voor de Recreatoernooien gymnastiek, Rope Skipping en Gymtopia-happenings kan er tot 4 weken voor het toernooi ingeschreven worden. De dagindelingen komen nadien zo snel mogelijk online.

Check hier alle deadlines

Extra info

Definitieve dagindeling

De wedstrijdvolgordes worden drie weken voor de wedstrijden online gepubliceerd. Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan en ontdek wie wanneer in actie komt.

Tickets toeschouwers

Eén week voor de wedstrijd, telkens op maandag om 19.00 uur, gaat de online ticketverkoop van start. Alle info is terug te vinden op de betreffende activiteitenpagina. De online tickets zijn voordeliger dan de tickets die aan de kassa verkocht worden!

Dit jaar geldt er een nieuwe regeling waarbij houders van een special guest kaart, jurybrevet en kinderen onder de zes jaar geen online ticket meer moeten kopen. Zij krijgen toegang bij het vertoon van hun geldige special guest kaart/jurybrevet+ID-kaart/Kids-ID. 

Als je lid bent van Gymfed kun je nog steeds profiteren van korting. Hou zeker je lidkaart bij de hand bij het aankopen van je e-ticket. Bij het downloaden van je e-ticket (na betaling) dien je je lidnummer in te geven. Ter plaatse wordt per ticket de persoonlijke lidkaart en identiteitskaart gecontroleerd.

#Hashtag

Wil jij iets over de wedstrijden posten op Facebook, Instagram of Twitter? Gebruik dan de persoonlijke hashtag die bij de discipline hoort.

 • Acro: #weareacro
 • Dans: #wearedans
 • Demo: #wearedemo
 • Ritmiek: #weareritmiek
 • Rope Skipping: #weareropeskipping
 • Trampoline: #wearetrampoline
 • Toestelturnen jongens: #wearettj
 • Toestelturnen meisjes: #wearettm
 • Tumbling: #wearetumbling
 • Recrea: #wearerecrea
 • Gymtopia: #gymtopia

Heb je tips?

Heb je één van onze organisaties bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Laat ons dan zeker iets weten via de activiteitenpagina of resultatenpagina na afloop van de wedstrijd.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@gymfed.be of bel naar 09 243 12 00.

We wensen alle sporters en trainers veel succes met de voorbereidingen voor de komende wedstrijden!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen