Bezorg ons jouw input voor het Topsportplatform TRA & DMT

Delphine Gosseye   ‐  Dinsdag 21 september 2021   ‐   Tweet

#wearetrampoline

Meebouwen aan het Topsportplatform Trampoline en Dubbele Minitrampoline? Bezorg ons jouw input voor 1 oktober.

Waar staan we vandaag? Welke richting willen we uit? In een informatieve video geeft ontwikkelingscoördinator Topsport Trampoline & DMT Stijn Avau een update over de voortgang en de volgende stappen inzake het Topsportproject Trampoline en Dubbele Minitrampoline.

Alle inzichten uit een uitgebreide bevraging bij 20+ coaches (A-niveau) uit België en buitenland werden gebundeld, verwerkt en in kaart gebracht. Er zijn in totaal 12 werven geïdentificeerd waarin we de komende jaren stappen voorwaarts moeten zetten. 


Het plan van aanpak bevat op korte termijn de opstart van een ‘Topsportplatform TRA & DMT’ waarin krachten, kennis en ervaring zullen gebundeld worden. Het platform zal ten dienste staan van onze Trampoline-community. Het ‘Topsportplatform TRA & DMT’ moet een breed gedragen initiatief worden, gebouwd op een team van sterk geëngageerde en ambitieuze coaches. Het doel is om via het Topsportplatform de 12 geïdentificeerde werven aan te pakken en echte topsport mogelijk te maken voor deze disciplines.

Aan de hand van jouw input en feedback kan het plan nog worden verfijnd tot 1 oktober. Nadien worden coaches gecontacteerd en de werking opgestart.

Input? Laat het ons hier weten!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen