Blijf sporten met deze tools

Delphine Gosseye   ‐  Maandag 23 maart 2020   ‐   Tweet

#blijfsporten

Door de coronacrisis kunnen we niet meer sporten in de sportclub, maar dat wil niet zeggen dat je nu helemaal niet meer kan sporten. Blijf sporten is het motto in deze dagen, wij helpen jullie graag!

GYM@HOME

Even geen trainingen meer met je clubgenoten de komende periode, jammer! Maar dat wil niet zeggen dat jij thuis niet aan de slag kan. Tot en met 3 mei zetten wij onze online inspiratietool Coach@Home open voor alle ingelogde Gymfed-leden. Coach@Home is een online tool voor alle trainers, maar in deze periode geven wij alle ingelogde Gymfed-leden op onze website toegang tot het platform. Nog niet ingelogd? Het kan eenvoudig hier.

Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, laten we jullie via korte filmpjes kennis maken met oefenstof. Kwaliteit, creativiteit, inspiratie en innovatie zijn de sleutelwoorden. Neem een kijkje bij de verschillende disciplines en thema’s of zoek via de zoekrobot. Recreatie of competitie, er is voor elk wat wils! #blijfsporten

Hou je wel rekening met de 10 richtlijnen omtrent het sporten in deze periode? #staysafe

Ben je thuis actief? Gebruik op social media de #gymathome en tag @wearegym en deel jouw trainingen met de gym-community!

KIDIES@HOME

Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed, is dé bron van inspiratie voor de lessen kleuterturnen. Gezien er nu tijdelijk geen lessen in de clubs doorgaan, kunnen de ouders zeker en vast ook zelf thuis aan de slag met de inhoud van het Kidies-programma. Naast een handige trainersmap voor de monitoren, omvat Kidies ook enkele ondersteunende tools en online hulpmiddelen zoals een YouTube-afspeellijst. Deze online kanalen bieden de trainer een hulpmiddel in de les, maar zijn zeker ook een handige tool waarmee jij als ouder samen met je kind thuis aan de slag kan.


GYMBO@HOME

Onze mascottes Gymbo en Gymba zitten ook niet stil. Via hun eigen website kan je video's, tekeningen, knutselopdrachten terugvinden voor urenlang spelplezier. Bovendien hebben ze ook hun eigen TikTok-kanaal, je kan hen terugvinden op het account @wearegym.


MORE THAN GYM DOEBOEK

Het More than Gym Doeboek werd speciaal ontwikkeld voor onze leden tussen de 6 en 15 jaar. Het spelboek boordevol toffe weetjes, educatieve spelletjes, knutselopdrachten en tips in de verschillende disciplines is een echte must have voor elk lid! Het More than Gym Doeboek werd bij aanvang van het nieuwe seizoen uitgebracht en via de startvergaderingen aan alle clubs bezorgd. Gezien de huidige situatie bieden bieden wij dit Doeboek online aan aan al onze leden.


Ontdek het volledige Doeboek hier!

Onder de #staysafe vragen wij alle leden om thuis veilig te sporten, mogelijke ongevallen vallen niet onder de clubverzekering.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen