Clubadministratie blijft behouden in Ledenbeheer

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 27 mei 2022   ‐   Tweet

#wearegymLancering Gymfed-clubapp in volgende fase

Onze 318 clubs optimaal ondersteunen en begeleiden, dat staat centraal binnen onze werking. Een correcte en eenvoudige administratie van alle aangesloten clubleden is hierin cruciaal. In de verdere optimalisatie van de digitale verwerking van alle lidgegevens werkt Gymfed aan een vernieuwde clubapplicatie. Voor de opstart van het sportseizoen 2022-2023 blijft de clubadministratie in het bestaande ledenbeheer intussen behouden.

Een eenvoudig en snel beheer van alle clubleden met het online inschrijven en bijhorende betalingen is cruciaal bij de opstart van het nieuwe sportseizoen. Om onze clubs een maximale service te garanderen zal de clubadministatie voorlopig behouden worden in het bestaande ledenbeheer, de gratis tool voor alle Gymfed-clubs voor hun online ledenadministratie.

De lancering van de nieuwe Gymfed-clubapp, welke gepland stond op maandag 30 mei, wordt opgeschoven naar een latere fase in het volgende seizoen. In deze fase van het project strookt de kwaliteit van de Gymfed-clubapp niet met de kwaliteitsnormen waaraan de Gymfed-dienstverlening dient te voldoen. De opleidingen gekoppeld aan de Gymfed-clubapp worden eveneens in een latere fase ingepland.

“Onze clubs en hun bestuurders willen hun club optimaal laten functioneren, als Gymfed willen we hen hierin maximaal faciliteren. Daarom werd beslist de lancering van de nieuwe Gymfed-clubapp op te schuiven naar een latere fase in het volgende seizoen. Met het bestaande ledenbeheer kunnen we de service naar onze clubs bij de opstart van het nieuwe seizoen garanderen, dat staat voor ons centraal” – Delphine De Jaeger, teamleader Administratief en financieel beheer.

Onze clubbestuurders worden op de hoogte gehouden omtrent de verdere stappen in dit project. Heb je intussen vragen, bedenkingen of een probleem? Dan kan je terecht bij onze helpdesk.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen