Coach@Home nu online!

Els Coppieters   ‐  Maandag 16 sep 2019   ‐   Tweet


Met de steun van


VlaamseOverheid.png

De online inspiratietool voor elke trainer

Gymfed lanceert ism Sport Vlaanderen een nieuw innovatief project: 'Coach@Home'. Een uniek concept dat de oefenstof in alle disciplines bundelt en trainers op die manier een zee aan inspiratie geeft.

Coach@Home is een online inspiratietool voor trainers. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, laten we jullie aan de hand van korte filmpjes kennis maken met oefenstof in verschillende domeinen. We leggen het accent op kwaliteit, creativiteit, inspiratie en innovatie.


De oefenstof is ingedeeld in verschillende groepen die tot een bepaalde discipline behoren (vb: Toestelturnen meisjes, Tumbling, Rope Skipping,...) of eerder binnen algemene thema's (fysieke voorbereiding, blessurepreventie, choreografie,...) thuishoren. Een handige zoekrobot helpt je snel naar de juiste oefenstof en leidt je ook naar leuke of vernieuwende oefenstof uit andere disciplines die je in jouw situatie kan gebruiken. Trainer recreatie of competitie, er is voor elk wat wils.

Je vind de online-tool op de Gymfed-site in de linkerkolom onder 'tools'. We laten je alvast proeven van een aantal filmpjes die laten zien wat je mag verwachten. En vanaf 1 november gaat er een extra wereld open… Vanaf dan kunnen de trainers van de clubs die een jaarabonnement nemen in één klik heel wat extra beeldmateriaal krijgen die bovendien maandelijks wordt aangevuld. We zijn ervan overtuigd dat je heel wat inspiratie zal vinden in Coach@Home.

Wil jij alles bekijken én maandelijks nieuwe oefenstof krijgen, vraag dan aan je club om een Clubabonnement te nemen. Voor een heel democratische prijs krijgen dan alle trainers van de club toegang tot dit nieuwe platform:

  • Club tot en met 100 leden: € 50 per jaar
  • Club met 101 tot 400 leden: € 100 per jaar
  • Club met meer dan 400 leden: € 150 per jaar

Je zal het jaarabonnement vanaf donderdag 26 september kunnen aanvragen via de clubpagina in het ledenbeheer.


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen