OTV Nazareth turnt vanaf september 2017 in eigen gymhal!

  ‐  Vrijdag 11 mrt 2016   ‐   Tweet

#wearegymEen droom gaat in vervulling...

Op donderdag 10 maart werd onder grote belangstelling de plannen bekendgemaakt van de nieuwe turnhal voor OTV Nazareth. Hiermee komt, na jaren werken, een droom in vervulling van bestuur, trainers en gymnasten die eindelijk een einde zien komen aan het jarenlang op- en afbreken van de turntoestellen. Het project is uniek in de regio!

Na een korte maar intensieve procedure is het bouwteam 'Verstraetebouw en URA Yves Malysse & Kiki Verbeeck' aangesteld. De werken zullen deze zomer, na het bouwverlof, starten. Het is de bedoeling dat in september 2017 de turnzaal klaar is voor gebruik! De zaal zal 22 m breed en 45 m lang zijn en zal dus over een oppervlakte van 990 m² beschikken.

De investeringen van de gemeente Nazareth in de turnzaal en het bijhorende jeugdontmoetingscentrum bedragen samen 1,9 miljoen euro. het project kan rekenen op een subsidie van 200.000 euro door de provincie Oost-Vlaanderen. De turntoestellen zullen aangekocht en gefinancierd worden door de club. Gymfed zal de zaal kunnen gebruiken als opleidingscentrum.
Van een unieke samenwerking gesproken!

Het wordt een uniek concept waar zowel de sporthal, polyvalente zaal, de nieuwe turnhal en het jeugdontmoetingscentrum op een aangename manier met elkaar verbonden worden. De open transparante structuur met veel glas maakt van het geheel, zowel voor de talentvolle gymnasten die zich voorbereiden op topsport als de recreanten, een turntempel waar het leuk vertoeven wordt!

Een mooi vooruitzicht voor de turnwereld en OTV!
Proficiat!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen