Deze sessies mag je niet missen op het Kaderweekend

Phoebe De Potter   ‐  Woensdag 5 okt 2022   ‐   Tweet

#kaderweekend

Deadline inschrijvingen: 9 oktober middernacht

Nog niet ingeschreven voor het Kaderweekend? Deze week is jouw laatste kans! We zetten enkele aanraders op een rijtje waarvoor je nog steeds kan inschrijven.  

Ontbijtsessie: de sportclub van de toekomst

Maatschappelijke ontwikkelingen dwingen de clubbestuurders om na te denken over de toekomst van hun club. Hoe zorg je er als club voor dat je niet alleen nu, maar ook op lange termijn een goede koers vaart? Een ideale inleiding om samen met collega-bestuurders van andere clubs – in een panelgesprek - en met een lekker ontbijt het Kaderweekend te starten.

Dans

Ook de lesgevers Dans kunnen terecht op het Kaderweekend. Van ballet tot hiphop, van popping over modern fusion tot street dance, een gevarieerd en uitdagend programma voor elke lesgever dans. Ontdek snel alle sessies!

Kidies: Gymboles

Een Gymbo-les is een concept uit het project Kidies waarbij de kleuters tonen wat ze kunnen en een Gymbo-medaille ontvangen. Deze sessie verduidelijkt wat het juist is, waarom het een meerwaarde is en hoe je het kan organiseren in de club.

TTm: Groeimindset als basis voor talentontwikkeling

Als trainer/coach zijn we dag in dag uit aan de slag met jongeren. We hebben dan ook een grote rol in het helpen ontwikkelen van een groeimindset bij al deze jonge sporters: het stellen van leerdoelen, leren van fouten, open staan voor feedback, verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces... Een groeimindset kan je leren en aanleren! Kaat Deben zal je in deze sessie, vanuit haar pedagogische en gymnastiek achtergrond, de nodige info geven om in je zaal aan de slag te kunnen rond het coachen naar een groeimindset.

Tumbling: visualisatie (mental imagery)

Tijdens deze workshop krijg je kennis over hoe mental imagery of visualisatie werkt via enkele doe-ervaringen. Daarnaast verwerf je praktisch inzicht over hoe je deze techniek op verschillende manieren (en ook i.f.v. de leeftijd en/of trainingservaring van jouw sporters) kan inzetten m.b.t. het managen van trainings- en wedstrijdspanning.

Gymtopia: deelname aan happening

  Deelname aan een Gymtopia Happening vraagt specifieke aanpak op verschillende vlakken (voorbereiding, communicatie, evaluatie,...), afhankelijk van de keuzes die jij als club of als trainer maakt. In deze sessie gaan we hiermee aan de slag en delen we good practices en ervaringen.

  Rope Skipping: Fusion – battle skills

   Fusion is een nieuwe, erg aantrekkelijke vorm van Rope Skipping waarbij men hiphop, breakdance, gymnastiek en double dutch combineert. We focussen ons tijdens enkele sessies op battle skills en draaitechnieken. De moeite waard om te proberen!

   Inschrijven kan tot zondag 9 oktober middernacht. Schrijf je hier in!

   Reacties op dit bericht

   Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen