Kaderweekend 2022

Gymfed lanceert jaarlijks het grootste opleidingsweekend in Vlaanderen voor onze trainers, juryleden en bestuurders. Dit jaar kunnen we met blijheid deelnemen dat het Kaderweekend opnieuw fysiek zal kunnen doorgaan van 22 tot 23 oktober te Gent. Met 245 sessies integreren we naast gymnastiek ook Rope Skipping, Freerunning, Dans, discipline overschrijdende- en bestuurssessies.Het opleidingsweekend voor alle coaches en bestuursleden trok ook dit jaar veel volk naar Gent, zo mochten we maar liefst 2013 deelnemers ontvangen over het hele weekend! Na 2 online edities waren we heel blij om iedereen weer fysiek te mogen ontvangen, en die vreugde zagen we ook bij jullie terug. Het was een weekend vol bijleren, netwerken en blije gezichten.

Syllabi

Voor de sessies waar er een syllabus beschikbaar is zal die in de Gymbieb worden geplaatst. Vanaf volgende week maandag - 31 oktober - kan je deze online terugvinden via 'Mijn Gymfed'.

Evaluatie

Was jij aanwezig? Jouw mening is belangrijk! Geef zeker HIER je feedback door via het evaluatieformulier en wie weet win jij wel 2 tickets voor het Gymgala.

Foto's

Vind hier alle foto's.


Het aanbod van het Kaderweekend is gebouwd op de verschillende domeinen van het Gymfed-sportmodel. We bieden een mooie mix van technische, fysieke en mentale sessies aan. Het Gymfed-sportmodel is de langetermijnvisie van Gymfed over de opleiding en begeleiding van sporters volgens hun noden, wensen en ontwikkeling. Het is gebouwd op zeven verschillende levensfasen – gelinkt aan ontwikkeling, leeftijd en sportief niveau – en formuleert kenmerken van de sporter en aandachtspunten om de sporter een unieke, kwalitatieve en persoonlijke sportervaring te kunnen bieden. In het Gymfed-sportmodel staat de sporter centraal, net zoals zijn fysiek en mentaal welzijn tijdens het sporten.