Een ongeval wat nu? Info voor de clubs

  ‐  Donderdag 15 april 2021   ‐   Tweet

#wearesafe

Gymfed biedt heel wat polissen aan voor haar clubs en leden. Waar je deze verzekeringen en verschillende stappen kan vinden leggen we je hier uit.

Een ongeval? Wat nu?

We wensen je het niet toe, maar soms krijg je als sporter af te rekenen met een blessure. We helpen je graag verder in de administratieve verwerking van je dossier en wensen je een spoedig herstel!
Leden, aangesloten bij Gymfed, zijn via Ethias verzekerd tegen lichamelijke schade en burgerlijke aansprakelijkheid (aansprakelijkheid tegen over derden)

> Hoe je te werk gaat na een ongeval kan je hier, op de 'verzekeringen pagina' raadplegen. 

Medisch

De Gymnastiekfederatie heeft als doel het de clubs en zijn leden mogelijk te maken om op een medisch verantwoorde manier aan life-time gymnastiek te doen. Hiervoor volgt zij de bepalingen van het decreet i.v.m. Medisch Verantwoord Sporten van 20 december 2013 inzake medisch verantwoorde sportbeoefening. Dit nieuwe decreet is van kracht gegaan op 31 maart 2015.

> Alles rond het medisch attest kan je hier raadplegen.

Linkt de website van jouw club naar een van deze pagina's? Controleer dan even de linken, deze werden namelijk op de Gymfed website verplaatst en zullen dus ook op jouw website niet meer werken!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen