Ex-topsporters trekken naar Macau.

  ‐  Woensdag 2 mrt 2016   ‐   Tweet

#GoBELGYMMaar wagen zich eerst nog aan een rolletje voor de meisjes te steunen op weg naar Rio!

Julie en Tomas zullen optreden in een show van Franco Dragone, "The house of Dancing Water". Zijn shows zijn door meer dan 65 miljoen toeschouwers wereldwijd gezien. De show gaat door in een speciaal ontworpen theater met een podium dat 3.7 miljoen gallons water bevat. Je kan dat vergelijken met de hoeveelheid water van 5 Olympische zwembaden!

Julie en Tomas hebben net zoals de meisjes op weg naar Rio, een weg moeten afleggen om in Macau te geraken. Lees hier hoe zij daar geraakt zijn...

Na het EK 2015 stopte ik met acrogym en ben ik samen met Tomas begonnen onze eigen actjes te creëren. Hij had vorige zomer ervaring opgedaan bij een circusshow van Franco Dragone en samen kwamen we tot leuke ideetjes.

We maakten onze eigen website JuliTom.weebly.com waar info staat over wat we nu doen maar ook over onze individuele verdiensten met filmpjes, foto's en contactgegevens om ons te boeken voor shows. Ook maakten we onze eigen facebook pagina "JuliTom Entertainment" waar we vooral foto's van onze show op posten.

We hebben 3 Acts:

1. Dagio (4 minuten duo dans waarin we acrobatische elementen op een artistieke manier brengen gecombineerd met dans.)

2. Canes Act (5 minuten steuntjes act waarin ik vooral handstanden op allerlei manieren doe ook gecombineerd met dans)

3. Duo Aerial Straps Act (Acrobatische duo act waarin we elementen, die sterk lijken op deze van de ringen van het toestelturnen jongens, combineren met acro en dans)

Wij hebben onszelf JuliTom genoemd, van Julie & Tomas. Voorbije week kregen zowel Tomas als ikzelf een contract om (minimum) 3 maanden voor "The House Of Dancing Water", een show van Franco Dragone in Macau, Hongkong te werken.

Dus JuliTom goes Macao! Hoewel we daar wel individueel zullen beoordeeld worden...


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen